Μήνυμα του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας κ. Στάθη Γ. Καραντώνη

Έφτασαν οι άγιες ημέρες και το μήνυμα των Χριστουγέννων για την ειρήνη και την αγάπη εξακολουθεί να συγκινεί τις καρδιές όλων των ανθρώπων.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου, αποτελεί αχτίδα ελπίδας και παρηγοριάς για τους ομογενείς της περιφέρειας μας αλλά και τους φίλους και συγγενείς που περνούν δύσκολες μέρες εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης που πλήττει την πατρίδα μας.

Τούτες τις μέρες που πορευόμαστε όλοι έναν δρόμο δύσκολο και δύσβατο, που τα προβλήματα δεν λείπουν από τα περισσότερα σπίτια και πολλοί από τους συνανθρώπους μας νιώθουν πιεσμένοι και απογοητευμένοι, ας δώσουμε στην ψυχή μας τη χαρά ν’ ανακαλύψει και πάλι το πραγματικό νόημα της γέννησης του Χριστού: τη φανέρωση της αγάπης στον κόσμο μας, την ενσάρκωση της ελπίδας και της πίστης στο καλό.

Με την πεποίθηση και την ελπίδα ότι η νέα χρονιά που θα ανατείλει σε λίγο θα είναι αφετηρία προόδου και ανάπτυξης για όλους τους Συνέλληνες και Συνελληνίδες Ομογενείς , επιθυμώ να στείλω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους εσάς.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.
Ας ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.

Ας κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα που γεννήθηκε μαζί του.

Ελπίζω οι άνθρωποι να προσπαθήσουμε αυτές τις γιορτές να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας και να αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού μας.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία πάνω απ’ όλα και αγάπη. Ευτυχισμένο το 2016.